Kedves Látogató!

Facebook oldalunk látogatása, azon üzenet elhelyezése teljesen önkéntes, a látogató kockázata és felelőssége.

Minden felhasználónak hangsúlyozottan felhívjuk a figyelmét, hogy a nyilvános hírfolyamunkban semmilyen, személyes adatnak, üzleti-, bank- vagy értékpapírtitoknak minősülő adatot ne adjon meg!

Az MKB Bank a Facebook felületén, ideértve az idővonalat, és az applikációkat, kommenteket, posztokat, és a közvetlen üzenetküldést, soha nem ad, és soha nem kér el felhasználóitól gazdasági titoknak minősülő adatokat, továbbá  semmilyen személyes adatnak minősülő információt nem kér el az oldalon a felhasználóitól és ilyen adatokat nem kezel.

Amennyiben ilyen üzenete érkezik, akkor azonnal értesítsen Bennünket a következő elérhetőségeken:

 • írásban, elektronikus levél formájában az mkbplaza@mkb.hu e-mail címen.
 • telefonon, az MKB TeleBANKár 24 órán át hívható 06 80 333 660 telefonszámán.
 • személyesen, az Önhöz legközelebb eső MKB bankfiókban

Az MKB Bank Nyrt. kijelenti, hogy a hivatalos Facebook oldalán kommentelők és az oldalt lájkolók nyilvánosan is látható személyes adatait nem rögzíti, nem tárolja, és a nyilvánosan látható elérhetőségeiken őket nem keresi fel.

Felhívjuk a figyelmet, hogy MKB Plaza Facebook oldala nem minősül hivatalos ügyfélszolgálatnak, sem pedig panaszkezelési csatornának.

Tájékoztatjuk, hogy ezen az oldalon az MKB Bankhoz eljuttatott komment vagy hozzászólás nem minősül hivatalosan benyújtott panasznak. Kérjük, hogy panaszát, reklamációját a https://www.mkb.hu/elerhetosegek/panaszkezeles linken található elérhetőségek valamelyikén jelezze!

Az MKB Plaza részvételi feltételeiről a https://www.mkbplaza.hu/reszveteli-feltetelek weboldalon, a banki termékekről pedig a www.mkb.hu weboldalon, vagy az MKB bankfiókokban tájékozódhat részletesen.

Az oldalunkon megjelenő bármilyen komment vagy hozzászólás:

 • nem sérthet vallási, nemzetiségi, etnikai, szexuális, világnézeti és politikai csoportokat és ezeket tiszteletben tartó magatartási alapelveket,
 • tiszteletben kell tartania más személyek alkotmányos és törvényekben biztosított jogait,
 • nem lehet gyűlöletkeltő, szervezkedésre buzdító, trágár, rágalmazó vagy becsületsértő,
 • nem élhet vissza mások személyes adataival, azokat nem teheti közzé,
 • nem sértheti az MKB Bank Nyrt., vagy más személyek szellemi alkotáshoz fűződő jogait,
 • nem sértheti az MKB Bank Nyrt. versenytársait, nem sértheti meg mások versenyjogait sem,
 • nem tartalmazhat valótlan, félrevezető információkat ,
 • nem tüntethet fel valós tényeket hamis színben,,
 • nem sérthet gazdasági titkot (bank-, biztosítási-, üzleti titkot),
 • nem tartalmazhat hirdetéseket,
 • nem tartalmazhat jogellenes közléséket.

Moderálásra adhat okot az is, ha a bejegyzések:

 • nem felelnek meg a Facebook szabályzatának,
 • az oldal működését technikailag veszélyeztetik (ide értve vírust, férget, sérült fájlt, káros és rosszindulatú szoftvereket),
 • spam jellegűek.

Az oldalt a Facebook szabályzata szerint működtetjük , azaz a sértő, agresszív, támadó jellegű, vagy a közösség tagjait zavaró hozzászólásokat nem toleráljuk. A Facebook adatkezelési szabályzata megtalálható: https://www.facebook.com/about/privacy/

Az általunk megosztott információk kizárólag tájékoztató jellegűek és nem teljes körűek, továbbá nem minősülnek a banki szolgáltatások igénybevételére történő felhívásnak, vagy hivatalos ajánlattételnek, továbbá nem jelentik az MKB Bank Nyrt. bárminemű kötelezettségvállalását. Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

Az MKB Plazához tartozó partnerek (harmadik fél) által nyújtott szolgáltatás igénybe vételéért, továbbá e szolgáltatások minőségéért az MKB Bank Nyrt. semmiféle felelősséget nem visel. Az esetleges kártérítési és egyéb igények kizárólag közvetlenül az igénybe vevő és a szolgáltató között rendezhetők.

A felhasználók által a jelen oldalra feltöltött szöveges és képi tartalmak semmilyen formában nem tükrözik az MKB Bank Nyrt. hivatalos véleményét, az MKB Bank Nyrt. ezekért felelősséget nem vállal.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalról harmadik fél oldalára is eljuthat: az ott közölt információk tartalmáért és helyességéért, illetve a harmadik fél által kezelt adatai biztonságáért az MKB Bank Nyrt. nem felel.

Az MKB Bank nem felel  az MKB Plaza Facebook oldal működési zavaraiból, rendszerhibáiból, változtatásaiból, az oldalon közölt adatok illetéktelen személy által történő jogosulatlan megváltoztatásából, az információ késedelmes továbbításából, elvesztéséből származó, továbbá számítógépes vírusok által okozott károkért.

Az oldalon feltüntetett tartalmak nem minősülnek az MKB Bank Nyrt. hivatalos állásfoglalásának.

Az Üzenőfalon közzétett személyes adatokat az MKB Bank Nyrt. nem kezeli.

Fenntartjuk a jogot a jelen házirend egyoldalú módosítására, amelyet a módosítással egyidejűleg a www.mkbplaza.hu weboldalon, valamint a www.facebook.com/mkbplaza Facebook csoportban teszünk közzé.

A MKB Plaza oldal használatával kapcsolatos kérdéseit és észrevételeit az mkbplaza@mkb.hu e-mail címen várjuk!