Mi az az MKB Plaza?


Egy hűségprogram, amelyben az MKB Plaza a mindennapokat megkönnyítő, releváns kedvezményeket kínál hűséges ügyfeleinek.

 

Milyen ajánlatokat kínál az MKB Plaza?   

Az MKB Plaza a tagjai részére a következő típusú előnyöket biztosítja:

  • egész évben elérhető partneri ajánlatok: fix összegű vagy százalékos kedvezmények, limitált akciók, termékek kipróbálásának lehetősége, visszatérítés, garantált összegű jóváírás;
  • időszakos partneri ajánlatok;
  • limitált partneri akciók;
  • egyéb partneri kedvezmények.               

Az aktuálisan elérhető partneri ajánlatokról az MKB Plaza havonta vagy negyedévente küld tájékoztató eDM-et a tag által a regisztrációkor megadott e-mail címre, a tagok az oldalra belépve tekinthetik meg a kizárólagosan elérhető ajánlatokat. Az aktualitásokról havonta és/vagy negyedévente e-mailben is tájékoztatjuk a tagokat.

Hogyan válthatja be ajánlatainkat?

Tagjaink a kedvezményeket az ajánlat letöltésével, nyomtatásával és a partnernél történő átadásával vagy az MKB Plaza applikáció segítségével tudják érvényesíteni.

Hogyan válhat Ön MKB Plaza taggá?

Az MKB Plaza tagjává kizárólag az MKB Pénzügyi Csoport azon ügyfele válhat, aki megfelel a részvételi feltételekben foglalt elvárásoknak, valamint rendelkezik az MKB Pénzügyi Csoport által küldött, egyéni meghívóval.

A meghívó tartalmazza az Ön egyedi 8 számjegyű azonosító kódját, amely szükséges az MKB Plazába való regisztrációhoz, ezt a kódot a későbbiekben megtalálja majd az általunk rendszeresen küldött számlalevélen is. Az egyedi azonosító kód segítségével és személyes adatai megadásával érvényesítheti meghívását a Regisztráció menüpontban, melyet a visszaigazoló e-mailben küldött linkre kattintva, jelszava beállításával tud véglegesíteni.

Melyek a tagság részvételi feltételei?     

  • betöltött 18. életév,
  • MKB-Euroleasing Autólízing Zrt-vel, MKB-Euroleasing Autóhitel Zrt-vel, illetve a Retail Prod Zrt-vel jelenleg vagy korábban fennálló kölcsön vagy pénzügyi lízing jogviszony,
  • nincs folyamatban az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., MKB-Euroleasing Autóhitel Zrt, illetve a Retail Prod Zrt. által indított – 90 napnál régebbi lejárt tartozása miatt – követeléskezelési eljárás,
  • hozzájárulás a regisztrációkor megadott személyes adatok marketing célú felhasználásához.

Részvételi feltételek

Még nem ügyfele az MKB-EUROLEASINGNEK?

Amennyiben Ön még nem ügyfele az MKB-Euroleasingnek Banknak, úgy forduljon bizalommal kollégáinkhoz telefonon az ingyenesen hívható zöld számunkon +36 80 326 842 vagy keressen minket e-mailben:  info@euroleasing.hu  illetve személyesen: Cím: 1134 Budapest, Lőportár u. 24.!

Ügyfele már az MKB-EUROLEASINGNEK?

E-mailben vagy postai levélben elküldtük Önnek nyolcszámjegyű kódját. Amennyiben Ön teljesíti a fenti részvételi feltételeket, de még nem kapta meg a regisztrációhoz szükséges kódját, kérjük, érdeklődjön az ingyenesen hívható zöld számunkon +36 80-326-842 vagy keressen minket e-mailben: info@euroleasing.hu!