Az MKB Plaza KPP program

 

Mi az az MKB Plaza?

Az MKB Bank Kiemelt Partneri Programja keretében az MKB Bank és az Ön munkáltatója közt létrejött együttműködési megállapodás esetén Ön nemcsak kiemelt kondíciókkal és kedvező feltételekkel veheti igénybe a bank által nyújtott szolgáltatásokat, hanem egy rövid regisztráció után, a munkáltatójától kapott egyedi kódot beírva, teljes jogú tagként élvezheti az MKB Plaza által nyújtott előnyöket.

A jövőben egy olyan közösséghez tartozhat, amelynek tagjai a partnerek egyes termékeit és szolgáltatásait akár díjmentesen is kipróbálhatják, zártkörű termékbemutatókon, partnereseményeken vehetnek részt, érdekes és értékes információkat olvashatnak a kedvezményekhez kapcsolódó témákban, valamint olyan termékekhez és szolgáltatásokhoz is hozzájuthatnak, amelyeket sehol máshol nem érhetnek el.

 

Milyen ajánlatokat kínál az MKB Plaza?   

Az MKB Plaza a tagjai részére a következő típusú előnyöket biztosítja:

  • egész évben elérhető partneri ajánlatok: fix összegű vagy százalékos kedvezmények, limitált akciók, termékek kipróbálásának lehetősége, visszatérítés, garantált összegű jóváírás;
  • időszakos partneri ajánlatok;
  • limitált partneri akciók;
  • egyéb partneri kedvezmények.               

Az aktuálisan elérhető partneri ajánlatokról az MKB Plaza havonta vagy negyedévente küld tájékoztató hírlevelet a tag által a regisztrációkor megadott e-mail címre, a tagok az oldalra belépve tekinthetik meg a kizárólagosan elérhető ajánlatokat. Az aktualitásokról havonta és/vagy negyedévente hírlevélben is tájékoztatjuk a tagokat.

Hogyan válthatja be ajánlatainkat?

Tagjaink a kedvezményeket az ajánlat letöltésével, nyomtatásával és a partnernél történő átadásával vagy az MKB Plaza applikáció segítségével tudják érvényesíteni.

Hogyan válhat Ön MKB Plaza taggá?

A Bank Kiemelt Partneri Programjában együttműködő cégek, szervezetek munkavállalói, tagjai számára nyújt egyedi kedvezményeket.  A programba meghívást azon cégek munkavállalói/tagjai kaphatnak, akik a Kiemelt Partneri Program keretén belül együttműködési megállapodást kötöttek a Bankkal. Meghívást munkahelyükön, szervezetükön keresztül elektronikus úton kapnak a leendő tagok. A meghívó egy egyedi cégkódot tartalmaz, amellyel az ügyfél regisztrálhat a programba, a www.mkbplaza.hu/kpp/regisztracio weboldalon.

Melyek a tagság részvételi feltételei?     

  • Betöltött 18. életév
  • érvényes együttműködési megállapodás megléte a munkáltató céggel, szervezettel
  • hozzájárulás a regisztrációkor megadott személyes adatok MKB Bank általi marketing célú felhasználásához
  • regisztráció a www.mkbplaza.hu/kpp oldalon és egyedi cégkód megadása a regisztráció során.

Részvételi feltételek

Kapcsolat

A tagok az mkbplaza@mkb.hu e-mail címen érdeklődhetnek, tehetik meg észrevételeiket a programmal kapcsolatban.