Az MKB Plaza program

 

Mi az az MKB Plaza?


Egy hűségprogram, amelyben az MKB Plaza a mindennapokat megkönnyítő, releváns kedvezményeket kínál az MKB Pénzügyi Csoport hűséges ügyfeleinek.

 

Milyen ajánlatokat kínál az MKB Plaza?   

Az MKB Plaza a tagjai részére a következő típusú előnyöket biztosítja:

  • egész évben elérhető partneri ajánlatok: fix összegű vagy százalékos kedvezmények, limitált akciók, termékek kipróbálásának lehetősége, visszatérítés, garantált összegű jóváírás;
  • időszakos partneri ajánlatok;
  • limitált partneri akciók;
  • egyéb partneri kedvezmények.               

Az aktuálisan elérhető partneri ajánlatokról az MKB Plaza havonta vagy negyedévente küld tájékoztató eDM-et a tag által a regisztrációkor megadott e-mail címre, a tagok az oldalra belépve tekinthetik meg a kizárólagosan elérhető ajánlatokat. Az aktualitásokról havonta és/vagy negyedévente e-mailben is tájékoztatjuk a tagokat.

Hogyan válthatja be ajánlatainkat?

Tagjaink a kedvezményeket az ajánlat letöltésével, nyomtatásával és a partnernél történő átadásával vagy az MKB Plaza applikáció segítségével tudják érvényesíteni.

Hogyan válhat Ön MKB Plaza taggá?

A meghívás postai vagy elektronikus úton, levélben történik. A meghívó egy egyedi kódot tartalmaz, amellyel Ön regisztrálhat az MKB Plazába. A weboldalon történő regisztrációval és a jelen részvételi feltételek elfogadásával máris taggá válik.

Az MKB Plaza tagjává kizárólag az MKB Pénzügyi Csoport azon ügyfele válhat, aki megfelel a részvételi feltételekben foglalt elvárásoknak, valamint rendelkezik az MKB Pénzügyi Csoport által küldött egyéni meghívóval.

Melyek a tagság részvételi feltételei?     

  • Betöltött 18. életév
  • Aktív MKB-s számlakapcsolat.
  • Nincs folyamatban az MKB Bank által indított – a bankkal szemben 90 napnál régebbi lejárt tartozás miatt – követeléskezelési eljárás.
  • Hozzájárulás a regisztrációkor megadott személyes adatok MKB Bank általi marketing célú felhasználásához.

Részvételi feltételek

Még nem ügyfele az MKB Banknak?

Amennyiben Ön még nem ügyfele az MKB Banknak, úgy forduljon bizalommal kollégáinkhoz telefonon a 24 órán át hívható 06 80 333 660-as telefonszámon az MKB TeleBANKár ügyfélszolgálatán, vagy érdeklődjön személyesen bármely MKB bankfiókban!

Ügyfele már az MKB Banknak?

E-mailben vagy postai levélben elküldtük Önnek hétszámjegyű kódját. Amennyiben Ön teljesíti a fenti részvételi feltételeket, de még nem kapta meg a regisztrációhoz szükséges kódját, kérjük, érdeklődjön személyesen bármely MKB bankfiókban vagy telefonon a 24 órán át hívható MKB TeleBANKár ügyfélszolgálton a 06 80 333 660-as telefonszámon!